Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığı bayramlaşma töreninin gerçekleştirdi. 

İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşmaya, CHP Antalya milletvekilleri Niyazi Nefi Kara, Mustafa Akaydın, CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, ilçe başkanları ile CHP'li belediye başkanları Ümit Uysal, Muhittin Böcek ve çok sayıda partili katıldı. 

İl binası girişindeki merdivenlerde sıralanan milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yöneticileri önce birbirleri ile bayramlaştı. Konuşma yapmak için hazırlık yapan İl Başkanı Mustafa Erdem, partililer arasında CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ı gördü. 

Baykal vatandaşlarla bayramlaşarak il binası girişine kadar geldi, ancak CHP'li yöneticiler ve milletvekillerinin arasında kendisi için ayrılan yere geçmedi. Uzaktan el işaretiyle partilileri selamlayan Baykal, daha sonra vatandaşlarla bayramlaşmasına devam etti.

Bir süre daha Baykal'ın yanlarına gelmesini bekleyen Erdem, daha sonra konuşmasına başladı. Bayramların barış ve kardeşlik amacı taşıdığını belirten Erdem, parti olarak önümüzdeki seçimlere hazırlık içinde olmaları gerektiğini söyledi.

İl yöneticileri ve milletvekillerinin yanında yer almayan Baykal'ın gerekçesi geç kalmaktı

Baykal, kendisine tepsiyle ikram edilen baklavayı ise dedikodu olmasın diye aldı ama aldığı tatlıyı Alanya ilçe başkanına yedirdi.