Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya il Başkanı Mustafa Erdem, referandum süreciyle ilgili “sağduyu” uyarısında bulunarak, “17 Nisan’da da aynı coğrafyada birlikte yaşayacağız. Dikkatli olmalıyız” dedi. 


CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, referandum süreciyle ilgili toplumun tüm kesimlerine sağduyu uyarısında bulundu. Ülkenin hassas bir dönemden geçtiğini belirten Erdem, “Tüm dünyada şiddet artıyor, en huzurlu bildiğimiz ülkelerde bile terör saldırıları yaşanıyor. Bu ülke hepimizin. Kurtuluş Savaşı’nı birlikte verdik. Cumhuriyeti birlikte kurduk. Bir arada yaşama kültürünü bir kenara bırakma şansımız yok” dedi.

 


Referandum sürecinde hatların gereğinden fazla gerildiğine işaret eden Erdem, “Evet veya hayır demek için gerekçelerin anlatılacağı aklı selim süreçten uzaklaşıldı. 17 Nisan sabahı sandıktan hangi sonuç çıkarsa çıksın, bu coğrafyada birlikte yaşamayı sürdüreceğiz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’yiz. Bu Cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal’in mirasının bekçisiyiz. Bu coğrafyanın tüm renklerini bir araya getirip dünyaya kafa tutan ulusun evlatlarıyız. Bize düşen sözünü ettiğimiz ruhun ilelebet yaşaması, Türkiye Cumhuriyeti’nin modern dünyadaki yerini korumaya devam etmesi için üstümüze düşeni eksiksiz yapmaktır.”