Bir klavye ne kadar ilginç olabilir ki? Son yıllarda piyasaya sürülen oyuncu klavyeleri belki standart klavyelere göre ilginç sayılabilir fakat en ilginç klavyeler denildiğinde çok daha uçuk şeyler düşünmelisiniz. Sizler için derlediğimiz en ilginç klavyeler listesine göz atınca ne demek istediğimizi çok daha iyi anlayacaksınız. Tasarımcılar, alışılageldik klavye kullanımı değiştirip çok daha rahat hale getirmek gibi iyi niyetli bir nedenle yola çıkmış olsa da ortaya çok acayip şeyler çıkardıkları bir gerçek. Ergonomik olmak için tasarlanan fakat onun yerine sadece ilginç olan klavye tasarımlarını ilerleyen sayfalarda görebilirsiniz. Belki içlerinden birisi tam da aradığınız modeldir.

SafeType Yatay klavyelerden sıkıldıysanız, harf tuşlarını dik olarak yerleştiren SafeType klavye tam size göre. Arada sırada tuşlara göz atmak isterseniz yanlarda bulunan dikiz aynalarına bakabilirsiniz.

iGrip Konsol oyunlarını seviyorsanız bu klavye ile yazı yazmayı deneyebilirsiniz. Her yanı tuşlarla dolu olan bu cihaz aslında bir klavye.


OrbiTouch Tuşsuz bir klavyeye ne dersiniz? Cihazda bulunan iki adet daireyi ilgili noktalara getirecek şekilde çevirdiğinizde orada gözüken harfi yazıyorsunuz.

Datahand Professional II Bu cihazı kullanmak için ellerinizi tam üzerine yerleştirmeniz gerekiyor. Elinizi çok fazla kıpırdatmadan yazı yazmak istiyorsanız, parmak uçlarınızı çok az haraket ettirerek bu cihazı kullanabilirsiniz.
 

sonhaber.in