Bir oteldeki iftar yemeğine Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman ve eşi, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve eşi, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Dernek Başkanı Nermin Nalbantoğlu, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel ve dernek üyeleri katıldı. İftar yemeğinin ardından konuşan Dernek Başkanı Nermin Nalbantoğlu; “Bozüyük’te uzun yıllardır faaliyetlerini sürdüren derneğimiz, pek çok önemli ve hayırlı işe imza atmıştır. Bu yolda bizlere her zaman destek veren, her ihtiyaç duyduğumuzda yanımızda yer alan Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya Bozüyük’ün siz değerli yardım sevenlerine teşekkür ediyorum” dedi. 
Dernek yemeği iftarında elde edilecek olan gelirin maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs olarak kullanılacağını belirten Nalbantoğlu, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi vererek, geçtiğimiz ay Sivas’ta düzenlenen Yardım Sevenler Derneği genel toplantısında Sivas Valisi Davut Gül ile bir araya geldiklerini ve kendilerine Bozüyük Metristepe Anıtı plaketi takdim ettiğini anlattı. Burada gerçekleştirdikleri temaslarda Bozüyük’teki birlik ve beraberliğin diğer şubeler için örnek oluşturduğunu vurgulayan Nermin Nalbantoğlu, kamu kurumları ile derneklerin birlikte hareket ediyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da, iftar yemeği sonunda yapılan faaliyetlerden ve derneğin vesile olduğu hayırlar için dernek başkanı Nermin Nalbantoğlu’na teşekkür etti.