Washington Üniversitesibilgisayar bilimleri mezunu Nathan Gitter tarafından geliştirilen basit oyun, tahmin edeceğiniz gibi TrueDepth Kamera sisteminin nimetlerinden faydalanıyor.

Kaşınızla oynayabileceğiniz mobil oyun Rainbow!

Oyunda bir emoji yüzü yıldız toplamak üzere yukarı ve aşağı hareket ettirmek için kaşlarınızı kullanmanız gerekiyor. Bu sırada da arabalar, basket topları ve ördekler gibi karşınıza çıkacak diğer emoji engelleri aşmak zorundasınız.

Oyunda hiçbir seviye bulunmuyor, yani siz ilerledikçe engeller artıyor ve haliyle oyun zorlaşmaya başlıyor. Amacınız ise mümkün olan en yüksek puanı elde etmek. Şimdilik tek rakibinizin kendiniz olduğunu da belirtelim. Öte yandan, oyuna daha sonra Game Center entegrasyonunun getirilmesi ve çoklu oyuncu rekabetinin sağlanması planlanıyor.Kullanıcının yüzünü gerçek zamanlı takip eden oyun konum, topoloji ve ifade takibi gerçekleştiriyor. Gizlilik politikasında ise toplanan verinin sadece oyun amaçlı kullanılacağının ve cihazda yerel olarak barındırılacağının altı çiziliyor. Ek olarak, verilerin sadece oyun oturumunda kullanılacak.

Kaynak:shiftdelete.net