Bu haftanın BİM kataloğu aktüel listesinde oldukça çeşitli fırsatlar bulunurken, diğer ürünler de oldukça iddialı. Haftanın öne çıkanları ise hiç şüphesiz, Xiaomi marka akıllı cep telefonu ile Keysmart marka uydu alıcılı televizyon olarak dikkat çekiyor. Yurttaşlar da, 'Bu hafta BİM aktüel ürünleri kataloğu listesinde neler var?' sorusuna yanıt arıyor. Sizler için derlediğimiz haberimizde, 26 Temmuz BİM aktüel ürünler listesine yer verdik.

Haftanın 26 Temmuz Cuma günü için BİM aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Her Cuma olduğu gibi bu haftaya ilişkin liste de kurumun resmi internet sitesi üzerinden vatandaşlarla paylaşıldı. Bu doğrultuda, milyonlarca vatandaş 'Bu hafta BİM 26 Temmuz Cuma aktüel ürünler listesinde neler var?' sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftanın listesinde ev ekonomisine yönelik oldukça çeşitli ürünler bulunuyor.

BU HAFTA BİM AKTÜEL ÜRÜNLER LİSTESİNDE NELER VAR?

Haftanın BİM aktüel ürünleri listesinde öne çıkan ürün olarak ise hiç şüphesiz, Xiaomi marka Red Mi GO cep telefonu olarak dikkatleri çekiyor. Katalogda son derece çeşitli ev ekonomisi ürünleri bulunurken, yaz için çeşitli plaj fırsatları da bulunuyor. Hemen aşağıdaki görsel aracılığıyla 26 Temmuz BİM kataloğuna ulaşabilirsiniz.

Haftanın merakla beklenilen BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. İlgili kataloğun tam liste halinde duyurulmasının akabinde, '26 Temmuz Cuma BİM aktüel kataloğunda hangi ürünler var?' sorusu arama motorları üzerinde en çok yanıtı merak edilenler arasında dikkat çekiyor. Bu haftanın BİM aktüel ürünler kataloğunda oldukça çeşitlili ürün bulunurken, en çok dikkat çekenler ise hiç şüphesiz Xiaomi marka Red Mi Go akıllı cep telefonu ve Keysmart marka 32" uydu alıcılı televizyon durumunda.