Kartal, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fransız devi Lyon ile karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen maçta 1-0 öne geçen Beşiktaş, bireysel hatalarla maçtan 2-1 yenik ayrıldı. Beşiktaş taraftarları Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde nasıl tur atlar? sorusunun cevabını merak ediyor. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

 

Beşiktaş zorlu deplasmanda Fransız devi Lyon ile karşılaştı. Maça iyi başlayan temsilcimiz Beşiktaş, dakika 15'de Babel'in attığı golle maçta 1-0 üstünlüğü ele geçirdi. İkinci yarı Lyon çok baskılı oynasa da aradığı golü bulamadı. Lyon dakika 83'de aradığı golü buldu. 1 dakika sonra kaleci Fabri'nin büyük hatasını geri çevirmeyen Lyon maçta 2-1 öne geçti. Mücadele 2-1 sona erdi. Maçın ardından deplasmanda gol atması ile büyük avantaj yakalayan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde nasıl tur atlar? sorusu merak ediliyor. 
 

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde nasıl tur atlar?
 

Deplasmanda attığı golle büyük bir avantaj yakalayan Beşiktaş, evinde 1-0 galip gelirse tur atlayan taraf olacak. Beşiktaş, evinde gol yemeden 1 ve üzeri skorlarla kazanırsa tur atlayan taraf olacak. Her türlü beraberlik sonucunda turu geçecek taraf Lyon olacak. Maç 2-1 bitmesi halinde uzayacak. Beşiktaş 2 üstü farklı galibiyet alması durumunda yine turu geçen taraf olacak. Lyon, maçı kazandığı her skorla turu geçen taraf olacak. 

 

Beşiktaş - Lyon rövanş maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? 


Beşiktaş  - Lyon rövanş mücadelesi 20 Nisan'da Vodafone Arena'da oynanacak. Saat 22.05'de oynanacak olan karşılaşma TRT'den canlı olarak ekranlara gelecek.