Son günlerde Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in boşanacakları yönünde haberler dolaşmaya başladı. Boşanacaklar iddialarına ise Korel'den yanıt gecikmedi. Bergüzar Korel haklarında çıkan boşanma haberlerini yalanlayarak "Bizim çocuğumuz var. Herkes kendine gelsin" dedi.

"BUNLAR ÇOK AYIP ŞEYLER"

Bir magazin programında boşanacakları iddia edilen ikili, Etiler'deki şık bir mekandan el ele çıktı. Oyuncu çift Halit Ergenç ve Bergüzar Korel, boşanacakları iddiaların asılsız olduğunu vurgulayarak bu iddialara tepki gösterdi. Ergenç, "Söylentiler gerçekten çok üzücü iddialar" derken, araya giren Korel, "Bizim çocuğumuz var. Herkes kendine gelsin. Bunlar çok ayıp şeyler. Gördüğünüz gibi boşanmıyoruz" diyerek sert tepki gösterdi.

YEĞENİME EV BAKMAYA GİTTİK, BÖYLE HABERLER ÇIKTI

 

Ergenç, Ortaköy'de ev baktığı için çıkan ayrılık haberleriyle ilgili şöyle konuştu: "Yeğenime ev bakmaya gitmiştik. Emlakçı, 'Kimin için bakıyorsunuz?' diye sordu. Yeğenim 'Bana bakıyoruz' dedi. Sonra ortaya böyle tuhaf şeyler çıktı."

NE ZAMAN EVLENMİŞLERDİ

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in Kuruçeşme Les Ottomans Otel'de yapılan düğün törenine aile yakınları, dostları, oyuncu arkadaşları başta olmak üzere 350'ye yakın davetlinin katıldığı bir düğün töreniyle 7 Ağustos 2009'da evlenmişlerdi.