Benzin deposundaki 15 kilogram esrar, narkotik köpeklerinin gözünden kaçmadı.

Antalya'da bir istihbaratı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, perşembe günü Aksu ilçesi D-400 karayolu üzerinde bir cipi durdurdu. 

Araç içerisinde yapılan aramalarda herhangi bir uyuşturucu maddesine rastlanmazken, narkotik köpeği aracın arka koltuklarının altına yöneldi.

Koltukları kaldıran ekipler, altta bulunan yakıt deposunun içerisini açtıklarında ise şoke oldu. Herhangi bir bölme yapılmadan yakıt deposunun içerisinden 20 ayrı paket halinde konulan 15 kilo esrarı ele geçiren ekipler, araçta bulunan şüpheli 2 kişiyi gözaltına aldı.

Sağlık kontrolleri tamamlanan şüpheliler, ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ suçu şüphesiyle adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, Yeşildere Mahallesi’nde bir ikamete yapılan bir operasyonda ise 2 kadının üzerinden, 128 gram esrar ile 28 adet ecstacy hap ele geçirildi. Gözaltına alınan 2'si kadın 3 şüpheli, sağlık kontrollerinin ardından diğer şüphelilerle birlikte adliyeye sevk edildi. 

Şüphelerden, adliye girişinde ise kendilerini çeken basın mensuplarına çekim yapmamaları için tepki göstererek, tehditler savurdu.