Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehire bağlı şirketlerin personeli ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Gökçek, iftar sonrası da kitap fuarında "Sol Siyaset-FETÖ İlişkileri" adlı kitabını imzaladı. 
Ramazan etkinliklerinin yapıldığı Altınpark’ta kurulan alanda iftarını açan personel ve aileleri, semazen gösterisi, tasavvuf müziği konseri ve dualar eşliğinde güzel bir Ramazan akşamı yaşadı. İftara Büyükşehir Belediyesine bağlı şirketlerin genel müdürleri ile çok sayıda bürokrat ve çalışan katıldı. Gökçek, iftar sonrası yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesinin 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi gerçekleştirdiği mücadeleyi anlatarak, "Özellikle 15 Temmuz günü şirketlerimizdeki kardeşlerimizin gösterdiği fedakarlıklar hiç mübalağasız destan oldu. Allah hepinizden razı olsun. Allah bir daha o günleri yaşatmasın. Hepinize teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

“Sizlerin sayesinde yüzümüz ak oluyor”
Ramazan ayının hayırlı olması temennisinde bulunan Gökçek, şunları söyledi:
"Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız bütün hizmetlerde büyük yükümüzü çekiyorsunuz. Sizlerin sayesinde yüzümüz ak oluyor. İnşallah da olmaya devam edecek. Değerli kardeşlerim her iftarın sonunda bir müjde vermeyi adet ettik. Özellikle tediyeler konusunda bayram öncesinde beklentileriniz var, inşallah onu da gerçekleştireceğiz. Mutlaka gerçekleştirmek istiyoruz. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum."

Ankara’da ilk imza gününe yoğun ilgi
Gökçek, iftarın ardından kaleme aldığı "Sol Siyaset-FETÖ İlişkileri" adlı kitabının Ankara'daki ilk imza gününü gerçekleştirdi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı imza töreninde uzun kuyruklar oluştu. Başkentlilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Gökçek, kitaplarını tek tek imzaladı. Kitap imzalatanların taleplerini geri çevirmeyen Gökçek, vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.