Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Antalya İl Başkanlığı'nın düzenlediği program çerçevesinde milletvekili adayı Cavit Arı'yla Korkuteli'ni ziyaret etti. Türkiye'nin yeni bir nefese, güler yüzlü bir açıya çok ihtiyacı olduğunu kaydeden Başkan Uysal, cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Antalya mitinginin bu açıdan son derece önemli olduğunu söyledi. Başkan Uysal, coşkulu ve heyecanlı bir miting olduğunu belirterek Antalya halkına teşekkür etti.

 

Konuşmasında, Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adayı gösterildiği gün parti rozetini çıkarıp Türk bayrağı rozeti taktığına dikkati çeken Başkan Uysal, şunları söyledi:

 

"Sayın İnce, çiftçilik yapmış bir cumhurbaşkanı adayıdır. Hoş bir sada olsun diye değil, ekonomik nedenlerle, Korkutelili insanlarımız gibi karnını doyurmak için çiftçilik yapmıştır. Bir çiftçi çocuğu, traktörden, mazottan anlayan biri Türkiye'nin cumhurbaşkanı adayı gösterildi. Korkuteli'nin en geniş şekilde sahip çıkacağından kuşkum yok, şüphem de yok. Korkuteli, kendine oy verir gibi Sayın İnce'ye oy verecektir."

 

Başkan Uysal, ilçe başkanlığının ardından Küçüklü Mahallesi'ni ziyaret etti. Eski köy meydanında mahalleliyle bir araya gelen Başkan Uysal, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.