Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin bayramlaşma töreninde partililerle biraraya geldi. 

Partililer ve çocuklarla tokalaşan MHP lideri Bahçeli, teşkilatın bayramını kutladı ve gündeme ilişkin de açıklama yaptı. 

Türkiye'nin refaha, huzura kavuşması ve bölgenin önder ülke olmasının önümüzdeki günlerde gösterilecek gayretlere bağlı olduğunu belirten Bahçeli, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin istikrarlı ve kalıcı olması gerektiğinin altını çizen Bahçeli, uyum yasalarının biran önce çıkarılması gerektiğinin altını çizdi.

CHP'nin çanakkale Şehitliğindeki Adalet toplantısında alkol alanlar için kullandığı 'Kör Niko'nun meyhanesine gitsinler' sözlü ile ilgili, "İstanbul'da çok sayıda tarihi meyhane bulunmaktadır. Bunlarda biri de Kör Niko'dur. Kör Niko, Türkiye'nin gündeminin önüne geçti, ben de ona yanıyorum" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Akşener'in kuracağı Partide Bozkurt gibi ülkücü kavramlara yer olmayacağı yönündeki basında çıkan haberleri de değerlendirdi. 

CHP'nin Çanakkele Şehitliğinde düzenlediği Adalet etkinliğinde alkol alanlara yönelik söylediği 'Kör Niko'nun Meyhanesi'nde içsinler' sözünün hatırlatılması üzerine Bahçeli, Kör Niko, Türkiye'nin gündeminin önüne geçti, ben de ona yanıyorum" yanıtını verdi.