Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Antalyaspor'da Bolu'daki ilk etap kamp çalışması tamamlanırken, Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu, takımın son durumunu değerlendirdi. Transfer sezonu boyunca önemli transferler yaptıklarına dikkat çeken Terzioğlu, "Takımımızın iskeleti hazır. Bunun içerisine bir ya da iki takviye olabilir, onlar için de çalışmalar sürüyor" diye konuştu.

Gelecek sezonki hedeflerle ilgili olarak da bilgi veren Basın Sözcüsü Terzioğlu, "Herkes transfer yaptı ve yapmaya devam ediyor. Güçlü kadrolar. Bugün her takımın bir diğerini rahatlıkla yenebileceği yıllar yaşadık, geçen yıl da öyleydi. Süper Lig’de, doğrudan Avrupa’ya gidecek bir yerde konumlanmak istiyoruz. Mücadelemiz bunun için olacak" değerlendirmesinde bulundu.

GENÇ FUTBOLCU MOUSCRON İLE ANTRENMANLARA BAŞLADI

Sezon başında Antalyaspor kadrosuna dahil olan ancak fazla şans bulamadığı gerekçesiyle Kırmızı- Beyazlılarla yollarını ayıran Anıl Koç, Belçika'da deneme antrenmanlarına başladı. 1. Lig ekibi Mouscron'la çalışma yapan genç futbolcu, beğenilmesi halinde Belçika ekibiyle resmi sözleşmeye imzasını atacak.