1- Demre / Adriake Limanı:

Deniz kenarında Adriake Limanı’nın hemen yanında yer alan kamp alanı doğayla oldukça iç içe. Kamp alanı Likya Yolu’nun üzerinde yer alıyor. Aynı zamanda deniz ve derenin kesiştiği bir bölgede bulunuyor böylelikle tatlı ve tuzlu su seçeneğini tercih etmek size kalıyor.

Kamp içerisinde ortak tuvalet ve duş alanları mevcut. Yemek ihtiyacını karşılamak için restoran da bulunuyor.

2- Elmalı / Avlan Gölü:

Kamp denildiğinde hepimiz deniz kenarında kamp yapmak isteriz. Fakat bu olayın dışına çıkıp farklı arayışlara giren arkadaşlar için Antalya’da göl kenarında kamp yapmak da mümkün. Antalya’nın Elmalı ilçesi yakınlarındaki Avlan Gölü kamp için oldukça ideal. Sedir ormanları içerisinde yer alan kamp alanında size göçmen kuşlar da eşlik edecektir.

3- İncekum Orman Kampı:

Kamp ve plaj keyfinin harmanlanmış hali. Alanya’ya oldukça yakın bir konumda bulunan İncekum kamp alanı ormanla iç içe. Üstelik 2.5 km uzunluğunda bir plaja da sahip. Kamp alanı içerisinde çadır kiralama olanağı ve gıda takviyesi için marketlerin yanı sıra piknik yapılabilecek alanlar da var.

4- Tekirova / Maden Koyu:

Antalya’nın Tekirova Beldesi’nde bulunan Maden Koyu, yeşillik alanlarıyla sizi huzura davet ediyor. 2 km uzunluğundaki kumsalı ise deniz severlere cazip bir teklif sunuyor. Kamp alanı kumsaldan 1 km kadar uzaklıkta ve yeşilliğin içerisinde bulunuyor. Kamp alanına motorlu taşıtların girmesi yasak. Maden Koyu’na Çıralı’dan Likya Yolu patikası takip edilerek ulaşılabilir.

5- Adrasan / Korsan Koyu:

Çıralı ve Olympos’u geçtikten hemen sonra karşımıza çıkacak olan ve adını herkesin en az bir kere duymuş olduğu müthiş doğal güzelik. Gelidonya Feneri rotası üzelinde bulunan koy büyüleyici doğası ve dalgasız denizi ile oldukça keyifli ve görülmesi gereken güzelliklerimizdendir.

6- Çıralı / Yanartaş:

Dağın tepesinde gaz sızıntısı nedeniyle yüzyıllardır alev alan taşları görmek sizce de kulağa çok cazip gelmiyor mu? Öyleyse hem kamp yapabilecek hem de ilginç doğasıyla sizi büyüleyecek Çıralı mevkiinde bulunan Yanartaş’a mutlaka göz atmalısınız.

7- Olympos:

Kamp demişken Olympos'u atlamak ayıp olurdu. Antalya’da en çok tercih edilen kamp alanı olan Olympos sosyal yaşam alanlarıyla ilk sırada yerini alıyor. Hem eğlenceli ortamlar keşfetmek hem de Antalya’nın berrak suyunda ferahlamak isteyenlerin olmazsa olmazı olacak. 

8- Kaş : 

Denize sıfır kamp konumuyla Antalyalı’larda Kaş’ın ayrı bir yeri vardır. Bu mükemmel konumuyla oldukça ünlenen Kaş, sadece kamp ile konaklayanların değil karavanla konaklayanların da çok seveceği bir yer haline gelmiştir.

9- Side:

Antalya’da kamp yapmanın bir diğer ayrıcalığı da her zaman kültürle iç içe olmaktır. Side de bunu fazlaca hissedeceksiniz. Sadece kamp yapmakla yetinmek istemeyenler için biçilmiş kaftan olan Side, antik mimarisiyle de sizi büyülemeye hazır.

10- Sarısu Plajı: 

Köprülü Kanyon’un en önemli özelliği son derece zengin bir bitki örtüsünün olmasıdır. Kanyon’da iki adet de tarihi köprü bulunmaktadır, küçüğü asıl usta tarafından, kemerli büyük köprü ise ustanın kalfası tarafından inşa edilmiştir. Dlerseniz kendi çadırınızda, dilerseniz bungalow evlerde konaklama imkanınız vardır. Tatilinize heyecan katmak için rafting yapmayı mutlaka denemelisiniz.