Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, 2017 yılında kenti ziyaret edecek misafirlerin huzurlu ve güvenli bir ortamda seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Toplantı Salonunda "Turizmde Trafik Güvenliği" toplantısı düzenledi. 

Toplantı günler öncesinden de turizmde taşımacılık yapan şoförlere duyruldu ama 3 bin 500 üyesi bulunan dernekten bir tek şoför bile toplantıya katılmadı. Emniyet Müdür Yardımcısı da toplantıya geldiğinde boş salon şoku yaşadı. 

Sabah toplantısına 18 acente sahibi katılırken, öğleden sonra şoförlere yönelik düzenlenen toplantıya ise hiç turizm şoförünün katılmadı. 

Eğitimi verecek olan ve saat 15.00’da salona giren Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Cem Gencer, bomboş salonu görünce sinirlendi. Salonda şoförleri temsilen bulunan Antalya Turizm Şoförleri Derneği Başkanı Orhan Kayabaşı’na sitem etti ve salondan ayrıldı 

Antalya Turizm Şoförleri Derneği Başkanı Orhan Kayabaşı'da yaşanan duruma tepkili 

Dernek başkanı servis şoförlerinin duyarsızlığı yüzünden yaşadığı sıkıntılar nedeniyle hasta olduğunu belirtiyor ve tepkisini dile getiriyor.