Büyükşehir’den Gülşen Konseri

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs programını duyurdu. Kutlamalar kapsamında saat 20.00’de Konyaaltı Varyant’tan başlayacak olan fener alayının ardından saat 21.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda Gülşen Konseri ile bayram coşkusu kutlanacak.

Konyaaltı’ndan Gençlik Şöleni

Konyaaltı Belediyesi ise 19 Mayıs coşkusunu Genlik Şöleni ile kutlayacak. Kutlamalar 19 Mayıs Cuma saat 13.00’te başlayıp 23.00’te bitecek. Gençlik Şöleni dahilinde gün boyu eğlenceler, gösteriler ve konserler düzenlenerek bayram coşkusu yaşanacak.

Muratpaşa’dan erken bayram kutlaması

Muratpaşa Belediyesi de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı dahilinde konser programı yapan belediyeler arasında yer alıyor. Kutlamaları bir gün öne çekip 18 Mayıs Perşembe günü saat 20.30’da Muratpaşa Belediyesi Atatürk Kent Meydanı’nda Yüksek Sadakat konseri ile vatandaşlara bayram coşkusunu yaşatacak.

Döşemealtı 19 Mayıs konseri

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı arasında konser verilecek bir diğer nokta da Döşemealtı Belediyesi oldu. 19 Mayıs Cuma saat 21.00’da Döşemealtı Belediyesi Kent Meydanı’nda Funda Arar Konseri ile kutlamalar gerçekleştirilecek.

Alanya Belediyesi’nden gençlere Edis konseri

Alanya Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gün boyu sürecek etkinliklerle vatandaşlara 19 Mayıs coşkusunu yaşatacak. Sabah saatlerinde Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak olan program, judo ve jimnastik gösterileri, çeşitli şovlar ve etkinliklerin ardından yat turu ve su sporları gösterileri ile devam edecek. Fener alayıyla devam edecek kutlamaların ardından saat 21.30’da Alanya Belediye Sarayı’nın arkasında düzenlenecek olan Edis konseri ile vatandaşlar bayramı kutlayacak.

Manavgat’ta bayram coşkusu

Manavgat Belediyesi de 19 Mayıs coşkusunu hep birlikte kutluyoruz diyerek bayram programını duyurdu. 19 Mayıs Cuma günü Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 104. yılında, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek fener alayının ardından saat 20.00’de Manavgat Atatürk Kültür Merkezinde Şevval Sam konseri ile vatandaşlarla buluşacak.

 

Hem araçtan hem kaporadan oldu Hem araçtan hem kaporadan oldu

Haber Merkezi