Android Messages 2.7 ile birlikte hangi özellikler geliyor?

Android’in varsayılan mesajlaşma uygulaması 2.7 sürümüne kavuşurken, bir çok Android işletim sistemli akıllı telefonda kurulu olarak gelen Android Messages telefonunuzun yepyeni özelliklere kavuşmasını sağladı.

Güncelleme detaylarına bakıldığı zaman herhangi bir detaylı açıklama yer almıyor. Ancak APK dosyasının kodları incelendiğinde güncellemenin getirdiği yenilikler gün yüzüne çıkıyor.

Google’ın bir diğer uygulaması olan Google Duo ile entegre hale getirilen mesajlaşma uygulaması, eğer rehberinizde bu uygulamayı kullanan varsa size bunu bir video simgesiyle bildirecek.

Bu sayede söz konusu kişiyle hızlı bir şekilde mesajlaşmanızın yanında tek bir tuş ile görüntülü görüşme yapabileceksiniz. Buna ek olarak uygulama çift SIM kart desteği bulunan modeller için RCS standardına destek vermeye başladı.

Bir diğer yenilikse görüşmeyi açtığınızda kaç tane yeni mesaj aldığınız gösterecek olması. Yeni güncelleme ile birlikte dosya boyutu da aşağı çekilen uygulama, artık 5.7 MB daha küçük boyutta.

Android mesajlaşma uygulamasının en son sürümünü Google Play Storeüzerinden indirebilir ve kolayca kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kaynak:Shiftdelete.net