Talihlilere anahtar ve ruhsatları ATSO Başkanı Davut Çetin, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş, ATSO Başkan Yardımcısı ve Tanıtım A.Ş. Genel Müdürü Yusuf Hacısüleyman tarafından verildi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ana sponsorluğunda, Antalya Tanıtım A.Ş. Tarafından düzenlenen günler kapsamında ödül kazananların hikayeleri dikkat çekiyor. Talihlilerden Sinan Sağlam, tail için geldiği Kemer'de otel masraflarını öderken kredi kartını kullanması sonucu.

Akdeniz Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi Havva Utku ise öğrenci burs kartı ile yaptığı alışveriş sonrası katıldığı çekilişle otomobil kazandı. Ödül töreni öncesinde konuşan, Antalya Tücaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, şehirde yapılan etkinliklere sahip çıkılması çağrısı yaptı.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş, günler ile şehrin ekonomik hayatının canlandırmasını hedeflediklerini ifade etti.

ATSO Başkan Yardımcısı ve Tanıtım A.Ş. Genel Müdürü Yusuf Hacısüleyman, iç pazara yönelik yaptıkları bu çalışma ile Antalya'ya gelen kişi sayısını arttırdıklarını ifade etti. Günler kapsamında otomobil dışında 7 tablet, 7 televizyon, 77 bisiklet ve 777 basketbol topu talihlilere verildi.