Alanyaspor, geçen sezonun devre arasında Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından kiralanan Junior Fernandes'in bonservisini alabilmek için pazarlıklarına devam ediyor. Hırat ekibinin 1.5 milyon Euro'da direttiği bonservis bedelini düşürebilmek için yoğun bir pazarlıpa giren Turuncu-Yeşilliler, transferi tamamlamakta kararlı. Sezon sonunda sözleşmesini tamamlayacak olan 28 yaşındaki futbolcudan gelir elde etmek isteyen Zagreb temsilcisi, satışa sıcak bakarken indirime gitme konusunda ise olumsuz karşılık veriyor. 6 aylık aranın ardından yeniden Dinamo Zagreb forması giyen Junior Fernandes ise gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

Biri UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçı olmak üzere 4 maçta Zagreb forması giyen Fernandes, 2 gol atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Alanyaspor'dan Cavanda Atağı

Öte yandan Alanyaspor'un, Galatasaray'ın kadroda düşünmediği Luis Cavanda'yı listesine aldığı iddia edildi. Galatasaray'dan yıllık 875 bin Euro net ücret alan Cavanda’nın Alanyaspor’dan da bu ücreti talep ettiği öğrenildi. Cavanda’nın Alanyaspor’un maaş teklifine olumlu cevap vermesi durumunda Galatasaray oyuncu için bonservis bedeli istemeyecek.