AMD Radeon Software Adrenalin Edition yenilikleri neler?

Adrenalin Edition, GPU performansını takip etmek üzere birçok yeni araç ve özellik ile birlikte geliyor. Oyun oynarken performans takibi yapmanızı sağlayan Radeon Overlay özelliği ise özellikle öne çıkıyor. Bu özellik ile oynanışı kaydetmenizi ve yayınlamanızı mümkün kılan Radeon ReLive gibi araçlara da hızlı erişim elde edebileceksiniz. Ek olarak yayın sırasında Facebook, Twitch, Mixer, YouTube ve daha fazlasında izleyicilerinizle etkileşime girmeniz için sohbet entegrasyonu da emrinizde.

AMD bu güncellemeyle bazı güç koruma özellikleri de sağlıyor. AMD’nin güç tasarrufu için kare oranını ayarladığı Radeon Chill artık Vulkan API tabanlı oyunların yanı sıra DirectX 9, 10, 11 ve 12 tabanlı oyunlarla da çalışabiliyor. Radeon Wattman ise kullanıcıların kullanım anında özel GPU profilleri kaydetmesine ve bunlara erişmesine olanak tanıyor.

AMD Link adıyla yeni bir mobil uygulamanın da müjdesini verelim. iOS ve Android için sunulan uygulama Radeon masaüstü yazılımını tamamlayıcı bir ikinci ekran deneyimi ile öne çıkıyor. Uygulama; Radeon ReLive ile yayın ve yeniden oynatma, GPU ve PC performansı takibi, AMD haber akışı, bildirimler, yeni sürücü sunumları gibi detaylara sahip.

Kaynak:shiftdelete.net