Geçtiğimiz Ramazan ayında Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tespiti yapılan ve Başkan Yücel’in talimatıyla yapımı başlayan Hıdır Özdemir’in evi tamamlandı. 

Sosyal Belediyecilik çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, 1927 doğumlu 90 yaşındaki Hıdır Özdemir’in duvarları naylonla kaplı, çatısı, kapıları ve pencereleri yıkık halde bulunan evini sıfırdan inşa ederek yeniledi. 

Yeni evinin anahtarını teslim alarak kapısını açan 90 yaşındaki Özdemir, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’le birlikte yeni yuvasını gezdi.

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Haziran 2017 tarihinde tespiti yapılan ve harap olmuş halde bulunan ev, hayırseverlerin de desteğiyle yoğun bir çalışmanın ardından 2 ayda tamamlandı. 

2014’den bu yana 97 evin barınma ve tadilat ihtiyaçlarını karşılayan Alanya Belediyesi, ilk kez temelinden itibaren bir ev yaparak 90 yaşındaki Hıdır Özdemir’in yüzünü güldürdü.

Sugözü Mahallesi Çinoğlu Sokak’da bulunan evi, yeniden inşa edilen Hıdır Özdemir, Alanya Belediyesi’ne, hayırseverlere ve Başkan Yücel’e teşekkür etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yapmış olduğu açıklamada, her zaman darda kalanın yanında olacaklarını vurguladı.