POLONYA'DA TEKERLEKLİ SANDALYE GÜZELİ YARIŞMASI

Polonya'da Dünya Tekerlekli Sandalye Güzeli Yarışması düzenlendi. Çeşitli ülkelerden, farklı yaş ve meslek gruplarından tekerlekli sandalyeye mahkum 24 kadının katıldığı yarışma dünyada bir ilk oldu. Yarışmanın birincisi ise Belaruslu isim Angelina Waleskaya oldu. 

GANA' DA DOĞALGAZ İSTASYONUNDA PATLAMA

Gana'da doğalgaz istasyonunda patlama meydana geldi. Hükümet yetkililieri yaşanan olayda ölü ve yaralıların olduğunu ifade ederken konuya ilişkin rakam herhangi bir rakam vermedi.

İSPANYOLLARDAN BİRLİK MİTİNGİ!

İspanya’nın Barselona kentinde Katalonya’nın bağımsızlığına karşı vatandaşlar sokaklara akın etti. Binlerce İspanyol, birlik için Barselona sokaklarına döküldü. İspanya için birlik çağrısında bulunan göstericiler, Katalonya ve İspanya bayrakları taşıdı. 

İDLİB'TE HAVA SALDIRISI: 10 ÖLÜ, 30 YARALI 

Şam rejiminin İdlib kentinde gerçekleştirdiği hava saldırısında 10 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı. Sivil Savunma ekibi, tarafından yaralılara tıbbi müdahale yapılırken, olası hava saldırısına karşı bölgedekiler tahliye edildi. 

SUUDİ KRALI'NIN ALTIN MERDİVENİ BOZULDU

Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdülaziz'in Rusya ziyaretinde uçaktan inerken ''altın kaplı'' olduğu belirtilen yürüyen merdiveni bozuldu. Moskova'ya ilk kez ziyaret gerçekleştiren Kral Selman altın kaplamalı merdivenini yanında götürmüştü. Yaşanan bu olay üzerine Suudi Kralı basamakları yürüyerek inmek zorunda kaldı.