UZAYDA 'SELFİE KEYFİ'

Uluslararası Uzay İstasyonu ekibinin NASA’ya göndermiş olduğu fotoğraflar ortaya çıktı. İngiltere’nin başkenti Londra’daki bir sanat galerisinde sergilenen  koleksiyon  açık artırmaya çıkarıldı. Soğutma sistemindeki arızayı gidermek için istasyonun dışına çıkan Amerikalı astronot Michael Hopkins’in vermiş olduğu Selfie pozu, en dikkat çeken fotoğraflar arasında yer aldı.

MİNNESOTA'DA OKUL BİNASI ÇÖKTÜ: 1 ÖLÜ

ABD'nin Minnesota eyaletinde bir okul binasında gaz sıkışmasından kaynaklandığı tahmin edilen bir patlama meydana geldi. Patlamada okul binası çökerken, şehir itfaiyesi tarafından yapılan açıklamada, 1 kişinin hayatını kaybettiği, birkaç kişinin de enkaz altında olabileceği bu nedenle ölü sayısına ilişkin net bir açıklama yapılamayacağı belirtildi. 

RUS MUHABİRE CANLI YAYINDA YUMRUK

Rusya'nın başkenti Moskova'da “paraşütçü birlikleri günü” kutlamaları sırasında o esnada canlı bağlantı yapan muhabire alkollü bir adam saldırıda bulundu. Sarhoş adam, “Ukrayna’yı alacağız” diye bağırınca muhabir “Lütfen susun” diyerek uyarıda bulundu. Uyarıyı dikkate almayan saldırgan bununla da yetinmeyip muhabire yumruk attı. Adam olayın ardından gözaltına alındı. 

HIRSIZ, ARAÇ SAHİBİNE ENSELENDİ

İngiltere’de bir otoparkta, gözüne kestirdiği otomobili çalmak için harekete geçen hırsız tam da etrafı kontrol edecekken aniden araç sahibiyle karşılaşınca neye uğradığını şaşırdı. Otomobilin sahibi, hırsızı tekmeyle etkisiz hale getirdi; ardından  olay yerine gelen güvenlik görevlisine teslim etti. Tüm yaşananlarsa güvenlik kameralarınca kaydedildi.

HİNDİSTAN'DA İNEKLER İÇİN BAKANLIK KURULUYOR

Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletinde iktidar partisi genel başkanı Amit Shah, "İnekler için ayrı bir bakanlık kurmayı düşünüyoruz" açıklamasında bulundu. Hükümete uzun zamandır bu yönde bir talebin geldiğini ifade eden Shah fikri uygulamaya geçirmek istediklerini kaydetti.