EVİN BAHÇESİNE AYI AİLESİ İNDİ

Kanada’nın İngiliz Kolumbiyası eyaletinde bir evin bahçesine ayı ailesi indi. 

Gördüğü tablo karşısında beklenin aksine oldukça rahat bir tavır sergileyen adam kamerasıyla anne ile yavru ayıları kayda aldı. İşe gitmek zorunda olduğunu belirten ve bu sebeple ayılardan kibarca bahçesini terk etmelerini isteyen adamın bu çağrısına karşılık ayılar da sanki söyleneni anlamışçasına evi terketti. 

İSVEÇ'TE CAMİYE KUNDAK İDDİASI

İsveç'te bir camiinin kasten yakıldığı iddiası ülkede gündeme oturdu. Acil servise gelen çağrılarda, yangının otomobilin alev almasıyla meydana geldiği belirtildi. 5 saat süren yangında ekiplerin tüm çabalarına rağmen cami kullanılamaz hale geldi. Polis, yangının kundaklama olup olmadığını araştırıyor.

KUZEY IRAK'TA İSRAİL BAYRAĞI!

Kuzey Irak'ta gerçekleştirilen tartışmalı referandumun ardından kimi vatandaşlar kutlama yapmak üzere sokaklara döküldü. Kutlamalarda bölgesel yönetim bayrağının yanısıra İsrail bayraklarının da yer aldığı görüntülendi. Detaylı bilginin oy sayım işlemlerinin tamamlanmasının ardından paylaşılacağı referanduma katılım ise r civarında gerçekleşti. 

ŞAM REJİMİ SİVİLLERİ HEDEF ALDI 

Esed rejiminin Halep'teki güvenli bölgelere düzenlediği hava saldırısında 6 sivil hayatını kaybetti, 15 kişi yaraladı. Rejim güçleri tarafından düzenlenen saldırıda yaralılara yardım eden kurtarma ekipleri de hedef alındı. 

UKRAYNA'DA ASKERİ ÜSTE PATLAMA: 1 YARALI

Ukrayna’nın başkenti Kiev yakınlarındaki askeri üste patlama meydana geldi. Olayda 1 kişi yaralanırken, 24 bin kişinin bölgeden tahliye edildiği belirtildi. Bölgeye saatler sonra gelen Ukrayna Başbakanı Vladimir Groysman yaptığı açıklamada, “Patlamanın arkasında dış faktörler var” açıklamasında bulundu.