24 Haziran Kumluca Seçim Sonuçları ile ilgili haber detaylarımız az sonra sizlerle.. Seçim sonuçları için geri sayım başladı. Yapılan görüşmeler sonucunda 2019'dan 24 Haziran 2018 tarihine alınan seçimlerde vatandaşlar sandığa giderek oy verme işlemlerini gerçekleştirdi. Seçim tarihinin belirlenmesinin ardından seçim çalışmalarına başlayan siyasi partiler ise artık büyük bir heyecan içerisinde sandıktan nasıl bir sonuç çıkacağını beklemeye geçti. 24 Haziran Serik Seçim Sonuçları ile ilgili merak ettiğini herşey az sonra sizlerle olacak. İl ve ilçelerde seçim sonuçları detaylı grafikler ile az sonra Kanal V Seçim 2018 sayfasında olacak!  

Öte yandan seçmenler de oy kullanma işlemlerini tamamlayarak 2018 seçim sonuçları için beklemeye başladılar. 24 Haziran Kumluca Seçim Sonuçları hakkındaki haberler ile Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve oy oranları, yine anbean Kanal V'den takip edilebilecek. Ayrıca Antalya seçim sonuçları ve tüm illerden, ilçelerden 2018 seçim sonuçları da Kanal V Seçim 2018 sayfasında olacak! 

Cumhurbaşkanı Kesin Aday Listesi 

24 Haziran 2018 Pazar günü birlikte yapılan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçiminde, Cumhurbaşkanı kesin aday listesi şu şekildedir: 

Recep Tayyip Erdoğan 

Doğu Perinçek 

Meral Akşener 

Muharrem İnce 

Selahattin Demirtaş 

Temel Karamollaoğlu