MÜNİH'TE BIÇAKLI SALDIRGAN DEHŞETİ!

Münih metrosunda bıçaklı saldırgan dehşeti yaşandı. Kimliği belirlenemeyen eli bıçaklı bir şahıs metrodaki yolculara saldırdı. Bunun üzerine polis çevre sakinlerinin evlerinden çıkmaması konusunda uyarı yayınladı. Saldırganı yakalamak için helikopter destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

TÜRKMEN BİRLİKLERİ, KERKÜK'TE

Bağdat yönetimi destekli, Haşdi Şabi'ye bağlı Türkmen birliklerinin Kerkük yakınlarındaki Altınköprü'ye girmesinin ardından bölgede yaşayan bazı siviller kent merkezine doğru yola çıktı. Haşdi Şabi birliklerinin Kerkük'e gitmek isteyen sivillere yardımcı olduğu gözlendi.

PEŞMERGE KÖPRÜYÜ BÖYLE UÇURDU

Irak Ordusu, havaya uçurulduğu belirtilen  Altınköprü  kasabasındaki Hindistan köprüsüne ait görüntüleri yayınladı. Peşmerge tarafından havaya uçurulan köprüde geniş çaplı hasar meydana geldi. 

GÖZÜNDEKİ LEKE TÜM SURATINI KAPLADI

Henüz 8 günlük Filipinli bebek, gözündeki küçük bir lekenin büyüyüp tüm suratını kaplaması sebebiyle yaşamla ölüm arasında bir savaş veriyor. Doğduktan sonra gözünde küçük kırmızı bir leke şeklinde başlayan kitle gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Büyüme bir şekilde tedavi edilmezse her an patlayıp talihsiz çocuğun kan kaybından ölmesine yol açabilir.

MACRON'UN KÖPEĞİ ŞÖMİNEYE İŞEDİ!

Fransa Cumhurbaşkanı Emanuelle Macron'un Nemo isimli köpeği Elysees sarayında yapılan durum değerlendirme toplantısı sırasında şömineye işedi. Gazetecilerin görüntü aldığı sırada yaşanan bu olay gülüşmelere neden oldu.