MEKSİKA'DAKİ DEPREME İLİŞKİN YENİ GÖRÜNTÜLER

Meksika'da  meydana gelen 7.1 büyüklüğündeki depreme ilişkin yeni görüntüler ortaya çıkıyor. Görüntülerde özel bir televizyon kanalı canlı yayınındayken, birden deprem olmaya başlıyor ve kamera dahil stüdyodaki her şey sallanıyor. Canlı yayındaki spiker, ilk başlarda ekranı terk etmeyip yayına devam etse de depremin şiddetinin artmasıyla beraber korkuyla stüdyoyu terk ediyor. 

ANNESİNE KIZAN OTOBÜS ŞOFÖRÜNE SALDIRDI

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de bir kişi annesine kızan belediye otobüsü şoförüne saldırdı. Otobüse ön kapıdan binmeyen kadına kızan şoför, kadının oğlu tarafından darp edildi. O anlarsa otobüsün güvenlik kameralarınca kaydedildi. Olay araya girenlerin çabasıyla büyümeden sonlandırılırken, yüzünden yaralanan şoför hastaneye kaldırıldı. Saldırgansa gözaltına alındı. 

KAZA GELİYORUM DEDİ

İlginç kazanın adresi Ukrayna. Görüntülerde karşı yönde seyrenden iki motosikletten birinin hatalı sollama yapması neticesinde çarpıştıkları görülüyor. Olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı sürücülerin durumlarının iyi olduğu açıklanırken motosikletler ise kullanılamaz hale geldi.

KUZEY IRAK REFERANDUMA GİDİYOR

IKBY tüm eleştirilere rağmen “bağımsızlık referandumuna” gitmeye hazırlanıyor. Referanduma sayılı günler kala din adamları Kerkük halkına barış, birlik ve kardeşliklerini koruma çağrısı yaptı. 

Din Adamları Sözcüsü Şeyh Muvaffak İzzettin, Kerkük’ün Irak’ın bir parçası olduğunu, et ve tırnak gibi olup birbirinden ayrılamayacağını ifade ederek referenadum kararından geri dönülmesi çağrısında bulundu.

ABD'DEN TERÖR ÖRGÜTÜ YPG'YE SİLAH YARDIMI

ABD, terör örgütü PKK’nın Suriye kolu olan YPG’ye 120 tırlık ağır silah yardımı ve zırhlı araç sevkiyatı yaptı. 120 tırlık mühimmatta, havan topları, ısı ve lazer güdümlü füzeler ile zırhlı araçlar ve mayın temizleme araçları bulunuyor.