İDLİB ŞEHRİNDE HAYAT NORMALE DÖNÜYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından çatışmasızlık bölgeleri oluşturmak için gerçekleştirilen intikalin ardından Suriye’nin İdlib kentinde hayat normale dönmeye başladı. Ağustos ayı başından bu yana bölgedeki güvenlik sıkıntısı nedeniyle insani yardımlara kapatılan İdlib’te bölge halkı hayata tutunarak işyerlerinin kepenklerini kaldırdı.

UKRAYNA'DAKİ KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Ukrayna’da bir aracın kalabalığa dalması sonucunda meydana gelen kazanın görüntüleri basınla paylaşıldı. Kazada kontrolden çıkan bir aracın kalabalığa dalması sonucu 6 kişi hayatını kaybetmiş, 6 kişi de yaralanmıştı. 

IRAK ORDUSU, ALTINKÖPRÜ'YÜ KONTROL ALTINA ALDI!

Irak ordusu Kerkük'ün kuzeybatısında bulunan Altınköprü'yü tamamen kontrol altına aldı. Bölgede bulunan, Irak Türkmen Cephesi'ne ait bir karargah dün peşmergeler tarafından ateşe verilmişti. Öte yandan Bağdat'a bağlı kuvvetler, peşmergeye bölgeyi terk etmesi için iki saat mühlet verdi. 

EN BÜYÜK PEMBE ELMAS 30 MİLYON DOLARA SATIŞTA

Dünyanın bilinen en büyük pembe elması olan 37.30 karatlık “Hint Pembesi” 30 milyon dolara satışa çıkarılıyor. Elmasın 15 Kasım'da Cenevre'de gerçekleştirilecek müzayedede yaklaşık 30 milyon dolara alıcı bulması bekleniyor.

KATALANLARDAN BANKA PROTESTOSU

İspanya'da banka müşterileri bağımsızlık referandumu sonrasında genel merkezini Özerk Katalonya'nın dışına taşıyan bankalardan mevduatlarını sembolik tutarlarda çekmeye başladı. Katalanlar Madrid hükümetinin, Katalonya bölgesinin özerlik statüsünü almaya hazırlandığı 155. maddeye ithafen hesaplarından 155 euro çekiyor.