Muratpaşa'da yaşayan 4 çocuk annesi Hatice Kayan, şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden ayrıldı. Hayata çocukları ile tutunmaya çalışan anne, küçük kızı Elif Su’nun doğuştan kalp hastası olduğunu öğrenince hayatının yıkımını yaşadı.

Kalp kapakçığında kalınlaşma, kalbe giden 4 damarda daralma belirlenen Elif Su'ya ilk olarak bir ay önce anjiyo yapıldı. 

Komşularının verdiği yol parasıyla kızını Ankara'ya götüren Hatice Kayan’a, kızının akciğerindeki kılcal damarların yeterince gelişmediği için ameliyatın hayati riskinin bulunduğu aktarıldı.

Kızını ameliyat ettirmese de birkaç yıl içinde kaybetme riski ile karşı karşıya olan anne Kayan, keşke dememek adına doktorlarının da tavsiyesi ile ameliyata karar verdi. 

Ameliyat masasında da kızını kaybetme korkusu yaşayan gözü yaşlı anne Kayan, tüm Türkiye’nin duasını ve tedavi sürecinde Ankara’da kalacak bir yer istiyor.

Kızının aylık muayenesi için gerekli olan 90 TL’yi bulamadığı için kontrole götüremediğini kaydeden Kayan, kızı için günlerdir ağlıyor.