LONDRA'DA BİR İLGİNÇ HIRSIZLIK!

İngiltere’de kameralara yansıyan hırsızlık görüntüsü izleyenlere ‘yok artık’ dedirtti. Başkent Londra’da cadde üzerinde bir sokak direğine kilitlenmiş bisikleti sprial makinesi ile çalmaya çalışan hırsızın o anları anbean kaydedildi. Adam  olayın ardından gözaltına alındı. 

GÜRCÜ CUMHURBAŞKANI DEĞİŞİKLİĞİ VETO ETTİ

Gürcistan Cumhurbaşkanı Margvelaşvili, anayasa değişiklikleriyle ilgili yasa tasarısını veto ederek parlamentoya gönderdi. Gürcü Cumhurbaşkanının itiraz ettiği değişiklikler arasında Cumhurbaşkanının doğrudan halk tarafından seçilmesine son veren madde de bulunuyor.

İSPANYA'DA REFERANDUMUN YANKILARI SÜRÜYOR

Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Puigdemont, "Referandumda çıkan 'Evet' sonuçlarının da gösterdiği gibi Katalonya bağımsız bir devlet olmalıdır" ifadelerini yineledi. Katalan lider bunun yanı sıra referandum sürecini engellemeye çalışan İspanya hükümetini de kınadı. 

İSRAİL ASKERİNDEN FİLİSTİNLİ ÇOCUĞA KELEPÇE

İsrail askerleri, aralarında bir çocuğun da bulunduğu 14 Filistinliyi gözaltına aldı. Görgü tanıkları, İsrail güvenlik kuvvetlerinin bir çocuğu gözaltına alarak ellerini kelepçelediğini, gözlerine de bir bant bağlayarak bilinmeyen bir yere götürdüklerini söyledi. Tutuklama anı ise bir cep telefonu tarafından kaydedildi.

SUUDİ ARABİSTAN'DA TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ

Suudi Arabistan'da otomobille seyir halindeyken sosyal medyada canlı yayın yapan iki kişinin dikkatsizliği ölümle sonuçlandı. Görüntülerde, yüksek sesli müzik eşliğinde seyahat eden araç sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği nedeniyle aracın şeritten çıktığı ve karşı yönden gelen otomobille çarpıştığı anlar yer alıyor.