Gürcistan'da Tema Parkında Yangın 

Gürcistan’da bir tema parkında çıkan nedeni belirlenemeyen yangında 2 bin metrekarelik çamlık alan hasar gördü.Tiflis Belediye Başkanı yangını kontrol altına alabilmek için 70 kişilik itfaiye ekibinin yoğun bir şekilde çalıştığını söyledi. Yangının yayılma ihtimaline karşı parkın aşağı kesiminde yaşayan insanların tahliye edildiğini kaydeden yerel yöneticiler, itfaiyenin uzun uğraşlar sonucu yangını kontrol altına aldığını ifade etti.

Polis Aracının Akaryakıt Pompasıyla Seyahati

ABD’de bir otoyolda kameraya ilginç bir görüntü yansıdı. Bir polis aracının deposunda akaryakıt pompası kaldığı görüldü. Polis aracı bu şekilde tehlikeli yolculuğuna devam ederken, pompanın orada nasıl unutulduğu ise çözülemedi. 

Balık Tutmak İsterken, Yılan Çıktı

Vietnam’da başını ve kollarını gölete sokup balık avlayan genç, korkunç bir olayla karşılaştı.

Suyun altında bulunan yılan bir anda gencin burnunu ısırdı. Sarsılarak sudan çıkan gence, arkadaşı yardım etti.  Terlikle vurarak kaçırılan yılan suda kaybolurken, talihsiz genç de hastanenin yolunu tuttu. 

İsrail İşgal Güçleri, Filistinlilerin Evlerini Yıkıyor

İsrail Ramla şehrindeki Filistinli bir ailenin evini inşaat izni bulunmadığı gerekçesiyle yıktı. Şehirde yıkım tehdidi altında birçok ev bulunması nedeniyle, evin yıkılması Filistinlilerin endişeye ve öfkeye kapılmasına neden oldu. Şehirde yaşayan Filistinliler, belediyeyi kendilerini tahliye edebilmek için inşaat izinlerinin verilmesini engellemekle suçluyor.

Japonya'da Noru Tayfunu: 2 Ölü, 51 Yaralı

Japonya’nın Amami şehrinde sel taşkınları yaşandı. 51 kişinin yaralandığı belirtilirken, 2 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.  Oluşan sel baskınları nedeniyle binlerce kişinin tahliye edildiği belirtildi.