20 Temmuz 2018, Cuma

Beyaz Etin Geleceği Antalya'da Konuşuldu

Beyaz Etin Geleceği Antalya'da Konuşuldu

BU YIL 10'UNCUSU DÜZENLENEN GIDA MÜHENDİSLERİ KONGRESİ ANTALYA MANAVGAT'TA GERÇEKLEŞTİ. KONGREDE KONUŞAN BEST-BİR BAŞKANI SAİT KOCA, BEYAZ ET SEKTÖRÜNÜN HIZLA GELİŞTİĞİNE VURGU YAPTI VE BU POTANSİYELİN DEVLETİN DESTEĞİ İLE DAHA DA ARTACAĞINA İŞARET ETTİ.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde yapılan 10'uncu Gıda Mühendisleri Kongresi'ne katılan BEST-BİR Başkanı Sait Koca beyaz et sektörünün devamlı büyüdüğünü ve bu yıl da tahmini olarak yüzde 10 büyüme gerçekleşeceğini kaydetti.

Dünyada da kanatlı et üretimi sürekli arttığını söyleyen koca, Türkiye'nin bu yıl 400 bin ton beyaz et ihracatı yapacağına da dikkat çekti.

Avrupa Birliğinin çok üzerinde kalitede üretim yaptığımızı vurgulayan Sait Koca, AB'nin ithalat yaptığı ülkelerden de 2-3 kat daha kaliteliyiz şeklinde konuştu.

Et Fiyatlarını Düşürmenin Yolu Et Fiyatlarını Düşürmenin Yolu

Gündemde Bugün Gündemde Bugün

13 Kasım Dünya Turu 13 Kasım Dünya Turu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

antalya antalya haber 10. gıda mühendisleri kongresi beyaz et fiyatları beyaz et geleceği

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.